Holisme en de magie van wetenschap

Welkom op deze pagina! Mijn doel is zichtbaar maken wat onzichtbaar is in het universum. Het universum op alle denkbare fronten. Lees meer in mijn blog materie en witte energie en hoe het mij daar bracht.

Spiritualiteit en wetenschap lijken wel haaks op elkaar te staan, waar de spiritualiteit wil weten, ervaren en voelen, wil de wetenschap onomstotelijk bewijs.

  • Veel mensen uit de spirituele wereld vinden wetenschappers maar star en kijkend met oogkleppen op.
  • Veel wetenschappers vinden de esoterische of spirituele wereld maar zweverig en onrealistisch.
  • En ik? Ik ken en bewijs beide kanten. Ik ben dan dus een spiritueel wetenschapper? Of een wetenschappelijk medium? Nou, noem me maar gewoon Astrid 😉 Astrid die met nuchterheid en humor probeert het universum te doorgronden.

Je kunt ook meteen naar:
Reiki
Mediumschap
Edelsteen therapie

Al zo lang als ik het me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in het niet tastbare. Hoe het eruit ziet op de planeten, de serie The X-files uit de jaren 90, paranormale verschijnselen en verhalen, etc. Onderzoek en ontwikkeling staan daarbij centraal. Ik wil het onzichtbare zichtbaar maken met als doel dat ik hiermee anderen kan helpen èn verwonderen. We bestaan allemaal uit sterrenstof. Ons menselijk lichaam is ook onderdeel van verbinding via diverse systemen, net zoals ons zonnestelsel dat ook is met de zon, planeten, manen en noem maar op. Fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel zijn de lagen binnen het systeem van de mens. Een blad van de boom lijkt qua structuur en nerven op ons bloedvatenstelsel en er zijn veel meer zichtbare overeenkomsten. Alles is verbonden.

Heb je bijvoorbeeld hoofdpijn dan kun je best een paracetamol nemen, maar heb je met regelmaat hoofdpijn dan kun je misschien eens een wat minder volle agenda proberen of eens wat vaker een rondje wandelen. We hebben allemaal wel eens aan iemand gedacht die jou dan toevallig net belde of een appje stuurde. Of dat je te laat kwam en daarmee juist aan iets naars wist te ontkomen. Ik probeer alles te bekijken vanuit het totale overzicht, in contact met de wijsheid van de natuur. Alles is verbonden en heeft met elkaar van doen. Kijk ook eens bij de natuurwetten en de 12 wetten van het universum want die geven een aardig beeld van wat ik bedoel. De aarde en het universum kan de mens nog enorm veel leren en we weten als mensheid heel veel en toch nog te weinig.

Holisme is nog veel dieper uit te leggen, maar de hele korte versie is dat alle lagen en systemen met elkaar samenwerken en samenspelen als een orkest. Als er één instrument valse noten speelt dan raakt de boel wat ontregelt. Als onze planeet Jupiter besluit een andere “afslag” te nemen dan hebben we toch een soort van uitdaging in ons zonnestelsel. En dan zeg ik het nog netjes 😉

Inmiddels ben ik gecertificeerd Reiki behandelaar (mastergraad volgt in 2023) en behandel ik wekelijks mensen op de verschillende holistische niveaus. Fysiek, emotioneel, energetisch, spiritueel en mentaal. Middels een zeer gewaardeerde edelstenen behandeling kan ik een extra finesse toepassen aan een Reiki behandeling of alleen met edelstenen een ontspannende massage geven.
Daarnaast ben ik tweedejaars student mediumschap en begin ik (heel iets meer) te begrijpen hoe het onzichtbare hiernamaals is. Hiermee oefen ik op wekelijkse basis om de vertalingen van de onzichtbare wereld zo zuiver en helder mogelijk te interpreteren. Het is mooi om al deze specialisaties te kunnen toepassen en ook bewijzen te kunnen leveren aan een ieder die dat -om welke reden dan ook- nodig heeft.

Ben je iemand of ken je iemand die graag een reading, Reiki, of edelsteen behandeling zou willen dan hoor ik het graag. Ook prima te combineren met elkaar. Hier lees je meer informatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Terug naar home

Volg Reiki en edelsteen therapie ook op Facebook en Instagram