Gratis consult

Spelregels gratis consult

Yes, een gratis consult. Ik heb je uitgekozen om een gratis consult te ontvangen. Er zijn 3 spelregels zodat je weet hoe ik werk en wat je kunt verwachten. Als het onderaan de pagina nog steeds voor jou klopt, dan maken we een afspraak. Live (Nijmegen eo) of via WhatsApp of Skype.

Als het over jou gaat gebruik ik de term jou of de ontvanger. Als je na het lezen van deze pagina nog vragen hebt hoor ik deze graag.

– Ik kan niets van jou weten omdat we elkaar niet kennen. Ik heb voorafgaand aan het consult nooit kennis met jou gemaakt, iets over jou opgezocht of op welke manier dan ook contact met jou gehad.

– Tijdens het consult helpt het om als ontvanger met ja, nee of misschien/weet niet te antwoorden. Kortom geef mij geen, of zo min mogelijk informatie. Dan ben ik het meest zuiver met jouw dierbaren en een heldere boodschap voor jou. Na het consult mag je naar behoefte verdere uitleg geven, herinneringen delen of vertellen wat je nog wilde zeggen.

– We gaan met respect om met onze dierbaren. Dat betekent dat ik met liefde werk en op uitnodiging van de spirituele wereld. Niet op basis van de overtuigingen uit onze wereld. Vaak zal degene die je hoopt te ontvangen er ook voor je zijn, maar houd altijd je blik zo breed mogelijk.

Voor mij is de ongeziene wereld een liefdevolle en respectabele omgeving met alleen maar licht. Ik geef jou de informatie door die ik van hen krijg, omdat er een reden is dat dit voor jou bestemd is. Ik kan dat steeds specifieker weergeven en door vaak te communiceren kan ik de signalen beter begrijpen en vertalen. Ik hoef overigens verder niets te begrijpen, als jij (de ontvanger) het begrijpt of herkend is het doel behaald.

Mijn talenten zijn vooral zien en weten/voelen. Horen komt minder vaak voor, maar steeds vaker.

Wat zijn jouw voordelen?

Een volwaardig gratis consult (30-45 min) waar een overleden dierbare voor jou komt, zich zal bewijzen en een boodschap voor je heeft. Soms zijn er meerdere. Wat nodig is zal zijn. Kennismaken met de ongeziene wereld van liefde en magie.

Wat zijn mijn voordelen?

Een mogelijkheid om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en met de spirituele wereld samen te werken. En eerlijk is eerlijk, ze geven me zoveel energie, liefde en humor. Ik word omarmt en aangemoedigd. Elke ervaring is er eentje en als ik twee zielen uit twee werelden weer even samen kan brengen is dat het mooiste wat er is. Ik maak graag het onzichtbare zichtbaar.

Zijn er ook gevaren?

Nee, er zijn geen gevaren. Jouw dierbaren hebben van jou gehouden en willen laten weten dat ze er nog steeds zijn. En proberen jou in liefde te bereiken. Dat doen ze via tekens, signalen, dromen, liedjes, inzichten èn mediums. Al die moeite doen ze, zodat we begrijpen dat zij er nog zijn en elkaar ooit weer in de armen mogen sluiten.

Vragen, meer informatie? Kijk ook hier.